Rechts in Verzet
Wie verandering in dit land wil, zal in beweging moeten komen!

 

Protestacties 2018

3 september 

Protestacties tegen het jaarlijks “schooluitje” naar Jihadmoskee (Diyanet) in Hoorn. Een boze moeder vroeg om hulp, en activisten zijn in verzet gekomen. Hoe is het mogelijk dat de Mariaschool een “schooluitje” organiseert naar een Jihadmoskee.
21 augustus protesteerde wij tegen onverdoofd ritueel slachten voor slachthuis Yakhlaf Zaandam.


8 augustus 2018 

Een protestactie voor de deur van de meest beruchte moskee (El Tawheed) van ons land.

Moskee El Tahweed is al tig jaren een broeinest van extremisme.

Moskee El Tahweed, de haathut raakt iedere keer, jaar na jaar decennia lang in opspraak, kranten staan er bol van.

In 2004 is de El Tawheed moskee groots in het nieuws, kranten kopte met gitzwarte letters over het vreselijke nieuws dat Theo van Gogh is vermoord. Vermoord door Mohammed Bouyerie die bij deze moskee kind aan huis was. Hij radicaliseerde in deze moskee.

De leden van de Hofstadgroep, een grote jihadistische groepering die van plan waren meerdere aanslagen te plegen kwamen bij de El Tahweed over de vloer. 
In 2004 kwam de El Tahweed in opspraak voor het verspreiden van literatuur waarin werd opgeroepen tot geweld en haat jegens homo’s, en vrouwen. Homo’s moeten met hun hoofd naar beneden van gebouwen worden afgegooid.                                                                                                          
                                        In 2008, moskee El Tawheed weer in opspraak, het bestuur heeft bekend de ambitie te hebben voor een islamitische staat in Nederland.

De El Tawheed moskee was eerder ook het vestigingsadres van het Saoedische liefdadigheidsfonds Al'Haramain, 

Meerdere landen waaronder Amerika beschuldigde het fonds van het doorsluizen van gelden aan Al-Kaida. Imam El Shershaby was de vertegenwoordiger van het fonds in Nederland. Het bestuur van El Tahweed kondigde aan alle contacten met het fond te verbreken.

In 2018 tijdens het vrijdagmiddag gebed sprak de omstreden salafistische prediker Fawaz Jneid in de El Tahweed. De salafistische haatprediker die in Den Haag een gebiedsverbod heeft gekregen voor zijn moskee en boekhandel.

Het ministerie en gemeente Den Haag stelde zich op het standpunt dat de jihadistische boodschap van Fawaz het plegen van terrorisme kan bevorderen.

In 2018 een schokkende onthulling van de krant van wakker Nederland. Uit beeldmateriaal, bronnen bij de politie, en eigen onderzoek komt weer een schokkend beeld over El Tawheed naar buiten. IS terroristen komen over de vloer en zitten in gesprek met iemand van het moskeebestuur, één van de jihadisten pleegde in Amsterdam een aanslag met een molotovcocktail op een huis waar een poster van Charlie Hepdo hing, jounalisten worden ruw de deur gewezen, Nederlandse politieagenten komen niet binnen, Marokkaanse wel.Nog sluit het gemeentebestuur van Amsterdam de El Tawheed moskee niet. Snapt u het nog?

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2384887/is-gangers-welkom-in-el-tawheed-moskee  

 6 augustus

In Oosterhout hebben activist (en) protestkoffers en verhuizen geplaatst bij een pand waar plannen zijn voor een Diyanet moskee.

 FREE  Tommy Robinson! 

Op zaterdag 14 juli 2018 zijn er in verschillende landen mensen de straat opgegaan om de vrijlating van de Britse islamcriticus Tommy Robinson te eisen.
In Nederland hebben we met politieke partijen en bewegingen een demonstratie gehouden op de Koekamp in Den Haag. 
De demonstratie begon met een uitmuntende toespraak van onze gastspreker de heer Sam van Rooy van Vlaams Belang. Raffie van Dutch Defense League en Vincent Schoers van Patriottisch Front volgde met goede toespraken. 

Rond 16:00 uur zijn we in het zonnige Den Haag een lange mars gaan lopen richting de Britse ambassade. Helaas konden we niet stoppen voor de Britse ambassade vanwege zandsculpturen, maar zijn we doorgelopen naar het Onafhankelijkheidsplein. Schuin tegenover Plein 1813 staat de ambtswoning van de Britse ambassadeur waar Hugo van Rechts in Verzet een toespraak heeft gehouden. Een toespraak voor Jayda Fransen en Paul Golding van Britain First. 
Een grote schande hoe deze twee patriotten worden behandeld in Groot-Britannië! 

Na onze stop op Plein 1813 hebben we de mars voortgezet, over de Mauritskade, rechtsaf de Koninginnegracht op, langs de Turkse ambassade waar de ambassade werd bejegent met allemaal schapen geluiden, daarna zijn we weer linksaf de Koekamp opgelopen. 
Onze laatste spreker was Marcel namens MoedigNL.NL, een mooie toespraak!  

Wij bedanken alle demonstranten, de raadsleden van de PVV Purmerend en Zandvoort, Vlaams Belang, Voorpost Vlaanderen en Nederland, Identitair Verzet, Patriottisch Front, MoedigNL.NL, en Dutch Defense League.

 

1 juli 2018 patriotten in verzet in Oosterhout.

Geen nieuwe Diyanet moskee, invloed Erdogan naar nul!


 6 juni protest in Assendelft. Geen moskee aan de Omweg.

 3 juni stonden wij met activisten van Voorpost voor de Diyanet moskee aan de Atjehstraat in Enschede. Geen megamoskee aan de Kuipersdijk.

25 mei protestborden en spandoeken bij het gemeentehuis in Zaandam. Geen moskee aan de Omweg in Assendelft. 

17 mei steunprotest voor de heer Wilders (PVV) tijdens minder, minder, minder zaak.

 12 april geen Diyanet megamoskee Kuipersdijk in Enschede. Invloed van Erdogan naar nul! 


12 april protestactie, geen moskee in Houten!


11 maart demonstratie tegen de komst van een Diyanet megamoskee Elzenhagen-Zuid (Amsterdam-Noord)

Door: Theresa Geissler                                                                    https://ejbron.wordpress.com/2018/03/12/longread-statement-gemaakt-en-door-zelfstandig-denkende-islamcritici/?

 

11 februari en 6 maart zijn we gaan flyeren in Amsterdam-Noord voor de betoging van 11 maart.
Geen megamoskee in onze straat! Invloed van Ankara naar nul! 


20 januari demonstratie van de PVV in Rotterdam.


18 januari  2018

 Protestactie voor de deur van de Emir Sultan moskee in Amsterdam-Noord.

https ://twitter.com/rechtsinverzet/status/953826916745777152?s=19

Het Openbaar Ministerie Amsterdam heeft op 20 februari 2019 de protestactie voorwaardelijk geseponeerd.